søndag 22. juli 2012

Uke 3 imot Oslomaraton (dag 15-21)

Yes ! Klarte å følge ukes opplegget helt etter planen denne uken også. Det er alltid litt spennende, mye som spiller inn. Men jeg klarte det igjen....en herlig følelse. Denne uka har treningen gått nesten helt av seg selv, følt meg utrolig sterk på øktene. Har klart å få meg litt mere søvn og hvile, å det er nok en viktig faktor. Dette er også en av mine viktigste gjøremål, så mye å si. 


Søvn og hvile = Bedre utbytte av treningen. BASTA !


Ukas store happening ble søndagen. Da skulle Nan og jeg løpe langtur, å vi skulle løpe en runde vi hadde løpt før. Økten ble som vanlig varslet på facebook. Men oppmøtet ble labert denne søndagen.Men Nan, Mina og jeg skulle nok klare oss. Vi startet rolig, lite ante vi om hvordan turen skulle utvikle seg. Men jeg syntes utviklingen var meget bra, å det vil si at kilometer tiden gikk nedover. Når vi passerte 18 km var kilometertiden ned i 5:12 min :P Men det sier seg selv at med den farten kommer det en "SMELL" på en amatør, å den kom, å kom. Men jeg fikk reddet det i land. Nan kom i mål med ny persj. Super bra og super stolt !! Å dette i en løype som ikke er lett. Hva blir neste utfordring ? Den kommer når mann minst aner det, nettopp slik jeg liker det. Jeg er litt redd at det blir veldig mange av de på en kort periode nå, første blir allerede i uke 4 av treningen imot Oslomaraton :§

UKE 3 OVERSIKT:

Klikk på for nærmere skue :)Uke tre var planen totalt 65km, ble 67 ;-P Men når sant skal sies så kunne jeg ha løpt mye lengre. Holder meg selv litt i ørene på antall løpte kilometer. Men dette er noe jeg har skrevet om tidligere så gidder ikke male opp igjen om det. De 67 kilometerne ble gjennomført i løpet av 6 timer og 15 minutter (104% fullført).

En kjapp titt på uke 2 sier meg at det har gått en del raskere i uke 3, gøy. Har ikke tatt så mange bilder denne uka. Men dette skulle jo si litt om sommer været .......


OBS! Fare for fukt i løypa :P


Å siste men ikke minst........husk å løpe langt med et smil om munnen  ;-)

1 kommentar: