tirsdag 31. juli 2012

Uke 4 imot Oslomaraton (Dag 22-28)

Dette var en uke jeg hadde gruet meg til treningsmessig, å gledet meg vanvittig til på alle andre områder. Vi reiste til Bulgaria :-P. Jeg viste at dette kom til å bli en utfordring, tid, barnepass, energi og sist men ikke minst varmen.

Mandag: Denne dagen gikk med til reising, slitsomt nok. Men ikke bra for rygg og helse.


Tirsdag: Det var en varm dag, strålende sol og vind. Tempmåleren viste 34grader i skyggen, å jeg skulle ut på tur med Herr Adios :-S. Men økta gikk bra den!!! Sløva en runde på 10km, snik titta litt på ting og tang.

Onsdag: Det var meldt en enda varmere dag, å de fikk rett. Kanskje det er enklere å melde riktig vær her en hjemme. Idag blåste det ikke noe særlig heller, ikke tøft. Lufta bare dirrer, kanskje like greit at jeg ikke fikk anledning til en løpetur, selv om jeg merker at jeg trener mindre. Får nesten litt abstinenser....ikke bra!!

Torsdag:  våknet kl 0700! Måtte på do. Men da lot jeg meg ikke be to ganger. Listet ut Garmin klokka & en sort Craft splitt short + en halv liter kaldt vann ifra kjøleskapet. YES!!! Jeg var klar..... Løp en fin tur/retur strekning på 10 km. Det var fint å løpe. Jeg møtte flere morgen fugler som subbet litt rundt. Økta ble avsluttet med en kald ute dusj og en varm bæsjebleie av Natalie da jeg kom inn.
En perfekt start på dagen ;-)


Trenger seriøst litt massasje å en strekk på beina......

Fredag: Våknet gry tidlig som vanlig, kanskje det var løpeskoa som dultet bort i meg. Jeg hadde denne gangen klar gjort alt det praktiske kvelden i for veien. Sko,klokke,penger og rumpetaska. Her var det klart for tur :-P Gradestokken viste 26 grader kl 0700, så ingen problemer med på kledningen, shorts & rumpetaska. Det ble 12 km  på denne turen/økta. Men tempoet holder seg lavt, orker ikke presse på noe heller. Avsluttet med en ute dusj i kaldt vann + uttøying. Da var jeg så heldig å få hjelp av en gammel Bulgarsk fotballspiller. Han hadde gode tips om strekning av legger og bakside lår :-) Nå blir det skyggen resten av/hele dagen, 38 grader!! Strekke litt på beina ;-)


Her ble morgen dusjen utført....kaldt vann ;-)


Lørdag: En hvile dag. Om mann kan kalle det hvile med 3 barn på syden tur. Det er ferie men ikke hvile :-P.Men min kjære overrasket meg med en sportmassasje på hotellets spa senter. Det er noe en stiv gammel løper trenger ;-) Godt ikke prisen var etter stivheten på kunden for da hadde det blitt dyrt. Men 55 leva er greit, dvs. ca. 210 Kr. for en time med pleie :-P Massøresken startet med å presse begge beina oppover ryggen min slik at jeg kunne klø meg bak ørene med stortåa, så jeg ble litt skremt :-S. Men det viste seg at hun viste hva hun holdt på med. Hun hadde faktisk litt pæiling, moro. Noen ganger hadde jeg lyst til å vite hvordan en så liten dame kan trykke så hardt. Det føltes nesten som om hun sto på hendene oppe på ryggen min samtidig som hun vrei seg rundt i en sirkel. Herlig !!Dårlig utvalg i sportsbutikkene :(

Søndag: Våknet 0545, ikke helt klar i hode for langtur. Men helt klar i hode har jeg vel aldri vært, å blir det vel heller ikke etter som alderen øker på. Det første jeg sjekket da jeg kom utenfor hotellets område var bremsesporene etter bilen/ene som ikke så oss da vi skulle passere over. Det ble noen heftige hyl og lukten av svidd gummi spredde seg i lufta. Godt det gikk bra.


Etter at titten var over startet jeg dagens økt. Jeg var litt usikker på hvor jeg skulle løpe i dag. Men bestemte meg til slutt å ta turen  ut til Nesebar. Et populært feriested og turistområde. Turen dit skulle vise seg å bli en prøvelse. Men det liker vi!!! Magen slo seg vrang etter 2km løping, viste at det var ca 10% av hva totale skulle lengden skulle ende på. Men turen gav  mange positive og gøyale minner, å det er noe jeg "elsker" med det å løpe på helt nye steder. Denne gangen ble det noen gøyale opplevelser i gjennom party-områdene i  Sunny Beach. Der var det flere optimistiske festløver som hadde lyst til å løpe en liten økt. Men de var nok ikke i særlig god stand til å gjøre noe særlig annet en å gjøre det de var gode på, FESTE !! For det er noe folk kan der nede. Men møtte flere som løp også, gøy å se at mann ikke er alene om å være glad i å løpe ;-)


Utsikten ifra brua over til Nessebar. Her skuer jeg utover hele Sunny Beach...


Da jeg omsider kom meg ut til Nesebar, ble jeg litt skuffet. Jeg syntes det ikke var noe så veldig flott eller spennende der. Men det kan jo hende at det at jeg ikke er så interessert i slike gamle steinhus har noe å si, også var det dobbelt så dyrt å drite der. Det var noe som passet meg dårlig akkurat på denne dagen, 1Lev (3kr80øre) en halvliter øl kunne du få for 3 kr, bare for å sette det litt i perspektiv på hvor dyrt det var. Glad det ikke er samme dif. her i Norge. Da hadde jeg holdt meg unna Akerbrygge med diarè.

Totalen på uke 4 i mot Oslomaraton :


Klikk på for nærmere skue ;PÅ ende opp med en slik ukestotal hadde jeg bare drømt om da jeg reiste til Magic Dreams i Bulgaria. Men det beviser bare at ingen ting er umulig bare mann planlegger litt, å kanskje MÅ trene på andre tider en det mann bruker å gjøre til daglig. Husker forresten at jeg fikk en hodelykt i fjor ;-)

-Løpe langt med et smil om munnen-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar