fredag 3. august 2012

Før start Blokhus Marathon 2012 :-)

Dette har jeg virkelig sett frem til. Har i flere år hatt lyst til å løpe denne  maratonen. Men det har aldri passet inn med ferien. Det var frem til i år, cool!!! Det å skal løpe et løp som Blokhus maraton blir nesten som en drøm, selvom selve løpet ikke er så veldig kjent og stort. Det er liksom ikke det som teller her. Jeg gleder meg skikkelig til å konkurrere i område rundt Blokhus, Fårup og Saltum. Her har jeg trent løping ved flere anledninger tidligere hvor vi har vært på Grønhøjstrand vei/Campin Rolighed. Min svigerfar og svigermor har feriert her i over 30år. Det ventes ca 1350 løpere til start på søndagen den 5.August. Men det er nok mange av disse som skal løpe andre distanser. Det finnes både 5km, halvmaraton og maraton.


Har studert løypetrasén litt. Det ser veldig bra ut, 21km som løpes to runder. Løypa har naturlig nok lite høydemeter å by på,ikke som en blåmerke tur i Nordmarka liksom. Men det er en ting bekymrer meg litt, å det er at det er 3 km som løpes på stranden/ i sanden. Altså seks kilometer tilsammen i sand.  Det kan bli gøy eller !!! Satser på at det er våt og komprimert sand hvor vi løper. Jammerbugtens hvite sandstrand er 70km langt og ca. 50 meter bred, så her er det muligheter til å arrangere et maraton eller ultraløp bare utført på sand som underlag. Fikk noen av dere griller i hode ? :P
Om dagsformen er inne satser jeg på å løpe opp imot persj (3:35:00) eller kanskje til å med slå den. Jeg har som sagt tidligere persjet i alle løp jeg har startet i år.Føler meg i god form. Men har litt murring i det ene beinet, sikkert spist noe jeg ikke burde. Det ordner seg nok før starten på Blokhus torg søndag kl 0930. Jeg våknet også natt til Fredag med en ENORM senestrekk i venstre legg. Men har kjørt på med magnesium + en rolig 5 kilometer så det ordner seg vel :) Håper også du lurer på hvordan det går denne gangen.......følg med!!


-Løpe langt med et smil om munnen-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar