søndag 12. august 2012

Uke 6 imot Oslomaraton (Dag 36-42)

Så var nok en "ferie" uke over. Jeg må ærlig innrømme at det er hektisk med program å følge i et ferieprogram som også MÅ følges. Men det har godt bra denne uken også. Det er nok dagene hvor vi forflytter oss imellom to steder som er utfordringen, planlegning av når øktene skal gjennomføres er utrolig viktig. Denne uken ble også litt spesiell siden jeg hadde nok et maraton på skjema. Men kunne nesten ikke droppe hverken Blokhus eller Ringerike syntes jeg....så jeg tok sjansen å ga gass ;-) Opplevelsen av Ringeriksmaraton kommer i nytt innlegg......på bilde under kan du se en liten forsmak ;-P

Som om jeg ikke hadde smale nok øyne å stor nok sinna-rynke ifra før :§


Uke 6 ga meg ikke så mye mere en litt restitusjons løping, tempo/terskel + en maraton. Det ble en ukes total på 66km. En helt grei distanse på uka totalt. Men selve oppdelingen kunne nok til fordel ha vært litt annerledes. Men slik ble det nå en gang.....Jeg får trøste meg med alle de gode opplevelsene dette har gitt meg i løpet av uka. Nå gleder jeg meg til å trene litt "normalt" imot Oslomaraton.

UKE 6 OVERSIKT:


Klikk for STOR !

Nok en ukespokal i Garmin Connect er mottatt......101% med lykke ;-)4 kommentarer:

 1. Så kult med "pokal"! Hvordan, evt. når får du en sånn?

  SvarSlett
 2. Hei Guro ! Jeg syntes pokal er helt konge, kongepokal en gang i uka. Det er belønning det !! Pokalen får du i garmin connect (garmins egen treningsdagbok på nett). Her får du pokal om du lager deg "MÅL". Dine mål kan være det du bestemmer....titt litt på det så skjønner du :) Pokalen kommer da dine gitte mål er nådd. Genialt, motiverende ikke sant? Du kan under veis se hvor mange % du har unnagjort..Lykke til !

  SvarSlett
 3. Det virker jo helt genialt! Motiverende til å ville klare og nå målene du har satt deg.
  Men jeg har Polar-klokke, jeg. Så jeg får dessverre ikke brukt det da.. Tenkte kanskje det var noe du kunne få med "Emondo"-appen..
  Menmen, jeg får lage mine egne pokaler jeg da (eller "treats") ;)

  SvarSlett
 4. Ja, jeg liker pokal systemet godt i allefall. Meget motiverende :) Men som du skriver så finnes det mange måter å premiere seg selv. Lykke til med treningen videre en hva du trener imot :)

  SvarSlett