søndag 19. august 2012

Uke 7 imot Oslomaraton !

Endelig en rolig uke:) Denne uken har jeg virkelig koset meg med fint vær, fine bein å bra tilpasset treningsprogram. Det fine med denne uken er at den totale distansen ikke ble mere en en maraton, 42km :P

Dette er jo ikke mere en hva jeg har pleid å løpe på en dag de siste to ukene. Håper jeg nå kan igjen få følelsen av å trene med litt overskudd i kroppen. Har de siste ukene følt meg som en god biff i beina, godt det ;-) Det er nå 33 dager til start. Jeg er rimelig klar for å komme ned under 3:30. Har den siste tiden også hatt med Nan på flere økter. Jeg har enda ikke gitt opp håpet om at hun snart blir med å løper i en konkurranse. Hun tror ikke formen er der. Men det kan jeg bekrefte at den er, hun har ingen problemer med å fullføre halvmaraton på en flott tid, kan nok fullføre maraton også. Må nok da regne med å komme helt ned i kjelleren. Håper i allefall hun snart kan henge med på en runde med startnummer ;-) Det hadde vært koselig det!


Løper langt med et smil........


Som sagt så var ukestotalen ikke mange kilometerne denne uken, så den ble selvfølgelig gjennomført med over 100%, nærmere bestemt 120%.50,39km! Det vil igjen si at nok en pokal i garmin connect venter/ble tildelt.Herlig. :) Dette var digg ......Titt gjerne på mine økter i garmin connect, du finner link under "Mine 5 siste økter" på venstre side. Men husk at om øktene vises i engelsk målerenhet så kan dette lett endres øverst til høyre. Det er liksom min/km vi liker ;-)
PS! Har hørt rykter om at trening hjelper ;-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar