søndag 26. august 2012

Uke 8 imot Oslomaraton ! (Dag 50-56)

Helt utrolig å tenke på. Nå har jeg trent i 8 uker imot et bestemt mål uten å ha vært særlig plaget av urinsyregikta. Håper jeg har fått dritten under kontroll, føler meg fortsatt usikker. Men er nok på rett spor. Det skal bli spennende å se hvordan formen kan bli om jeg kan/får trene jevnt over en lengre periode. De 8 ukene som nå er fullført, så er det veldig hyggelig å se at alle ukene er over 100% fullført i forhold til treningsprogrammet . Kult? :P

Uke 8 kunne gi meg både lang intervall, kort intervall, kort tur og langtur. Kan mann ønske seg mer ? Jeg var litt spent på uken siden jeg fortsatt følte meg litt  sliten, å uka skulle komme opp i 78km, litt lengre en hva jeg har satt som maks. Men en uke med litt over tåler jeg vel, er jo snakk om bare 3 km. Å det er jo bare flise spikkeri ;P Har i helgen fulgt med på Skøvde Ultafestival, dæven som det har kribla i beina. Sjefen på 48 timers løp 925 runder på en 400 meters bane..RESPEKT!! Men må si jeg fikk litt sjokk da min "kompis" plutselig kastet inn håndkle å sa "Dette her gidder jeg ikke", å tok en øl. Men har full respekt for hans ærlighet i forhold til kortbane ultra. Jeg har det nok fortsatt litt annerledes. Men så er jeg bare en ypling i ultra gamet også da. Det er nesten så jeg bare MÅ ut å løpe.....med det samme, selv om jeg nettopp har vært ute på en liten økt. Jeg skulle ønske at jeg var der å løp. Men det er jo ikke det som er planen min. Nå har jeg fokus kun i mot Oslomaraton, BASTA!


Her ser dere en liten ukes oversikt som vanlig, spennende ;-)Klikk på meg ;-)

Uka ble gjennomført akkurat 100% etter planen. Men må innrømme at søndagens langtur ble tung. Jeg sleit skikkelig med å holde "litt" fart. Dette bekymrer meg svært lite, skal merkes på kroppen at mann trener. Det ble 78km fordelt på 7 timer med løpesko ;-) Tar en fortjent hvil på sofaen nå......full kontroll imot Oslomaraton 22. September.-Løpe langt med et smil om munnen-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar