fredag 21. september 2012

Dagen før dagen 82/82

Så sitter jeg her da, å venter. Venter på å legge meg. Satser på å sovne kjapt, godt og lenge. For så å vente på å få starte på høstens store mål. Nemlig oslomaraton. Jeg har trent så målrettet og "riktig" som overhode mulig. Det er INGEN ting jeg kunne ha gjort annerledes (ifølge meg selv). Eneste er kanskje at jeg har fått litt lite søvn, å at jeg har vært mye kald i kroppen den siste uka, såkalt bånntæla.

Jeg tenker nå på hvordan dagen i morgen blir, spent. Har så smått pakket tingene, skoene jeg skulle løpe i får jeg ikke brukt. Men ingen krise, løper med de grønne adiosene selv om de nå runder 100mil. Dette er en distanse jeg pleier å "pensjonere" skoene på. Men det ble ikke sånn denne gangen, ingen fare det altså ;-)


Se opp for 1195.


Har den siste tiden vært mye spørsmål om været, både på jobben, facebook og twitter. Det siste jeg har sett/hørt nå er opphold med 12km/t med vind. Men vær og vind er ingen ting jeg kan gjøre noe med, så det får bli som det blir for min del. Jeg har trent på å løpe i dritt vær også jeg. Men tviler på at publikum har trent på det samme. Har STORE forhåpninger til publikum i år. Nå som vi løper på lørdag istedenfor søndag.


Se her kjære publikum....møt opp !!!
Noe som blir veldig uvant for meg er at pappa ikke er til stede. Han hadde sin fasteplass ved Rådhusplassen han sto å leverte meg drikke etterfulgt av noen gode ord. Det får holde med fantasien da jeg passerer der de to gangen i år. Håper han ser meg ;-) Men er så heldig at jeg har fått med meg hele min fantastiske familie. Dette bare MÅ bli bra. Håper tiden også blir det....

Lykke til alle som skal til oslo i  morgen...............tvi-tvi !-Løpe langt (42km) med et smil om munnen-

PS! Om du er publikum så husk å rope høyt på de som løper.Det hjelper utrolig mye for oss som løper.
Jo mere sliten jeg er jo mindre sliten blir jeg om du heier ;-)
8 kommentarer:

 1. Lykke til i morgen. Jeg er spent jeg og, mest fordi jeg har klart å bli syk i toppformuka, null trening, sår hals og verkende ledd. Starter i morgen, men persefart kan jeg nok glemme.
  Skal heie høyt om jeg ser start nummer 1195 før jeg skal i ilden sjøl.
  Og ellers, er planen klar hva gjelder antrekk, sko, mat osv?

  SvarSlett
 2. Detta fixar du fint!
  Se bara till och ha positiva tankar i huvuet.

  Lycka till imorgon.

  //Micke

  SvarSlett
 3. Thomas: Tusen takk. Det er bare bra å være litt spent, skal være det før slike løp. Men å bli syk er kjipt. Om du har trua så går det som oftest så godt som det kan gå. Når det gjelder antrekk så er jeg litt usikker, se an litt. Men kan tenke meg at det blir CEP strømper og shorts, tynn supertrøye og en singlet. Mat blir det samme som jeg spiser til vanlig før en langtur (brødskiver, banan, vann og en kaffekopp til frokost).Det hadde vært gøy om jeg så/hørte deg heie :-) Husk: Løpe langt med et smil om munne ;-)

  Micke: Tusen takk. Hodet mitt er fult av positive tanker. Gleder meg til vi sees igjen, for da skal vi ta en fin høst løpetur i sammen ;-) Lufte hode litt etter MASSE woodeye snakk!!

  SvarSlett
 4. Masse lykke til!! Jeg skal heie ! - og deretter jogge gjennom halvmaraton, hvis beina klarer det... :-)

  SvarSlett
 5. Takk og takk Frode :) Jogg for deg er fort det ! Lykke til.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke fort, men saaakte jogg i morgen. Beina er fortsatt blytunge etter UltraBirken... Men takk uansett!

   Slett
 6. Held og lykke. Er sikker på benene føles lette og tiden bliver super. :-)

  Hans Schack

  SvarSlett