søndag 9. september 2012

Uke 10 imot Oslomaraton (Dag 64-70)

Ja, tenk så fort som tiden går. Nå er det liksom kun kort tid til jeg står på startstreken i Oslo (ca 12 dager). Den er igjen flyttet tilbake på Rådhusplassen, liker det. Jeg liker start og mål mye bedre der, ikke så mange oppover bakker imot mål ;p Denne uken har treningen gått veldig bra. Men jeg har slitt litt med sår hals og snørr. Det virker som det er på "retur" så ingen ting som bekymrer meg. Ukestotalen ble 3km mindre en hva jeg hadde planer om. Men dette er kilometere som jeg har "tatt" ifra oppvarmingen på øktene for å spare tid. Da mange av øktene ble gjennomført i seineste laget, nesten på natta :P
Klikk for nærmere skue ;-)


Høydepunktet denne uken ble uten tvil søndagens langtur med Nan. Hun har en stund snakket om å sette ny persj på distanse. Hennes pb. (ikke post boks) er 26km.....men den ble KNUST !! Søndagen ble det er tur på over 30km. Det var nok veldig tungt for min kjære. Men sammen klarte vi det. Dette var ikke en pingle tur heller, hadde ca. 500 høydemeter. Noe av turen var også i veldig ulent terreng. Men det stoppet ikke oss ;-)

Nan la seg i gledes-rus for å sjekke klokka :)


Da vi hadde fått vasket oss litt med såpe og vann var vi klare for litt mat. Heldige som vi er hadde vi på forhånd blitt bedt på middag til mine svigerforeldre, altså Nan`s foreldre....komplisert dette...hehe :)

Lurer på om jeg klarer meg neste uke. Da er det så lite med kilometer på programmet atte fy....Men jeg får holde meg i øra/skinnet ;-) Håper også DU er klar for Oslomaraton 2012!!-Løpe langt med et smil om munnen-2 kommentarer:

  1. Så koselig å kunne dra på slike løpeturer med din kjære <3

    SvarSlett
  2. Ja, det er mine favoritt økter ;-)

    SvarSlett