søndag 2. september 2012

Uke 9 imot Oslomaraton (Dag 57-63)

Dette skulle bli en trenings uke med mye nedoverbakke eller skal jeg kanskje si motbakke.....kropp og form har vært skikkelig kranglete, ingen ting har funka skikkelig. Jeg må si at jeg har vært litt urolig for hva som skjer med form, fart, søvn og helse. Det er jammen ikke lenge til start i Oslo, så itt`no tull ball nå. Men så uheldig kan jeg ikke være får vi håpe, kjedelig i allefall. Holder fortsatt stand i programmet, selv om jeg måtte    dempe farten å  litt på lengden på søndagens langtur, liker ikke det noe særlig godt. En liten titt på ukene som er igjen til start så ser jeg at ukes totalen reduseres mye nå fremover. Det skal bli godt faktisk. Håper de siste ukene nå kan gi meg MASSE overskudd som jeg kan bruke til å holde en KJEMPE fart under Oslomaraton 2012 ;-)

Jeg legger som vanlig med en ukes oversikt kopiert ut ifra garmin connect. Det ble dessverre 13km mindre på ukestotalen en planlagt. Men det kan jeg leve med.

Klikk på for STOR!
Søndagsturen ble en flott tur i "nytt" terreng med stor T ! Under turen midt inne i villeste skauen så sto plutselig en høy og kvistet bjørkestamme opp av myra. Når jeg tittet oppe på toppen, var det plassert en saltstein, hmmm...jøss. Dette er noe jeg ikke har sett maken til inne i skauen. Eneste jeg har sett av slike har ligget på bakken, å beregnet til kyr. Men her kunne det ikke være noen kyr, de hadde druknet i myra....garantert. Det var jo bare så vidt Mina og jeg klarte oss.Saltstein på Veståsen :)

For at du kanskje skal få en liten forståelse om hva slags "tur" terreng vi løp i. Har jeg lagt ved noen bilder.
Tror turen veier opp selv om den ble "kort", puls og slit var det uansett.

En fin start.....godt var det ;-)


Litt bløtt i løypetrasen her gitt...


"Stien" gikk midt i bilde. Gresset var litt høyere en meg,
tenk på Mina da !


Her løp vi rett fram....


Håper også du begir deg ut på noen litt "ville" løpeturer. Det er veldig moro, tro meg.Men husk kart, kompass eller GPS, du kan fort gå deg vill. Å det vill hverken du eller dine nærmeste. Si ifra hvor du drar...Det ville vært fint!


Nå er det sofa kos....eller hvil om du vill ;-)

4 kommentarer:

 1. Jeg fant en saltstein sak på søndag jeg også. Skjønte ikke hva det var.. men så fikk jeg det forklart på facebook av deg og dine..takk for den :-)

  Lykke til med å bygge overskudd! Du kommer til å eie i Oslo :-)

  SvarSlett
 2. Tenk om vi var på samme sted Kjetil. Der jeg var hadde jeg ikke sett folk før jeg evt. hadde tatt de på lukta. Fint at vi fikk klarhet i saken (mystiske installasjon i skogen).

  Tusen takk ! Gleder meg til Oslo i allefall ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Der var du ja:-) Kjekt å lese seg nedover her..

   Slett
 3. Jepp! Nesten som maraton. Må fullføre hele om det skal bli fullt utbytte ;-)

  SvarSlett