onsdag 24. oktober 2012

NM deltagelse og ny klubb :)

Dette ble nytt for meg. Men etter at jeg melde meg på Bislett 24h Indoor Challenge så har jeg jo lest om at dette også er NM i 24 timers ultraløping. Dette er historiens først NM i distansen/tiden/øvelsen, tenk så kult å få bli delaktig i noe slikt. Da blir mann jo med på å gjøre noe historisk i ultraløper miljøet eller i Norge av den grunn. Tøft !! Men for å kunne delta i NM så må mann være medlem av en klubb som er under Norsk Friidrett. Noe jeg ikke har vært, er jo bare en treningsglad sag arbeider jeg vet dere, å vi trenger da ingen klubb for å holde beina i gang. Men har vurdert dette med klubb tidligere også, som under oslomaraton (NM i maraton). Men har tenkt som så at i NM har jeg ingen ting å gjøre. Men etter en mail ifra Geir Fykholm ble det en forandring. Nå skal jeg løpe i NM under klubben Spiriton LLL (LLL =Lang Løper Lag). En klubb for "deg som liker de lange løpene". PERFEKT! Men uansett så kommer jeg ikke til å gi slipp på min sponsor Bjertnæs Sag ;-)Klubbens logo!


Hjemme siden til Spititon finner du her om du ønsker litt info:  spiridon


-Nå er det bare å løpe langt med et smil om munnen-


2 kommentarer:

  1. Lykke til i løpet! Jeg gleder meg til å få rapport fra deg :)

    SvarSlett
  2. Tusen takk :) Det blir nok en rapport full av fart og moro eller kanskje det er motsatt på slike langløp. Jeg tror og håper at løpet også sendes live. Da er det 24 timer med topp underholdning på pcèn GRATIS ;-)

    SvarSlett