søndag 25. november 2012

Friske bein, sliten !

Nå er det under en uke til start på min første 24 timers ultraløp. Jeg har den siste tiden vært veldig bekymret over at jeg føler meg små syk, trøtt, daff og sliten. Har droppet mange treningsøkter den siste tiden pga. at jeg har følt med daff. Ååååå som jeg missliker dette, kan ikke være daff nå. Jeg skal jo snart starte på løpet jeg har drømt om i flere år. Løpet jeg bare har lest om i kondis (Norges beste blad for kondisjons idretter). Men har fått noen trøstende ord av andre å mere erfarne løpere om at denne følelsen er ganske så normal. Nå bruker jeg bare tiden til å kose meg.....satser på at det gjør susen. Om du skulle ønske å sende løperne noen "trøstende" ord finner du info her:- Twitter: Hastag #Bislett24 
- Tekstmelding: +47484996699
- E-Post: heming.leira@gmail.com (Merk e-posten: Bislett24)


Om du har lyst på litt "live" underholdning. Hele 24 timer med show GRATIS finner du det her :


eller kom å heie ;) Håper DU støtter oss....Vi trenger DIN hjelp til å komme oss så L A N G T vi ønsker ;-)


Litt gay er lov.....Mitt motto blir nok sterkere en noen gang : Løpe langt med et smil om munnen 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar