onsdag 14. november 2012

Samler "krefter" !

Nå nærmer det seg veldig raskt min debut på en virkelig lang ultra, doblet så lang som sist. Nå er det liksom 12 timer etter de første 12 timene, 24 timer er lenge. Men dette er ingen ting jeg frykter egentlig, føler meg ganske tøff, sterk og klar til å utføre oppgaven. Jeg har testet ut mye rart på de siste ukers treningsturer. Det siste jeg testet var forresten å løpe med FULL mage. Jeg spiste 3 kakestykker (marsipan), to skåler vanilje is og 5 brødskiver + 4 kopper kaffe. Da var det bare rett ut på langtur. å det uten problemer. "Magetesten" funka den ;-) Men det blir ikke slikt på Bislett uansett, bare gøy å prøve ut mye rart. Jeg har den siste tiden bare økt gleden og nytelsen ved det å løpe, selv om jeg har vært trøtt og sliten. Dette kommer mye av at jeg er en familiefar i full jobb, å det krever jo sitt. Da er det ekstra gledelig at løpingen fortsatt gleder kropp og sinn. Nå går den siste tiden imot målet bare til å løpe litt, tenke litt, teste litt, gruble litt, sove litt, jobbe litt. Som du sikkert skjønner blir det bare med "litt", å jeg håper det er det som jeg trenger nå. Har ingen planer nå om noe "skipper-tak" så nære starten. Jeg har også søkt gode råd på facebook, å i samtale med erfarne ultraløpere. Det har føltes betryggende å godt, selv om jeg vet at det blir absolutt noe helt annet en godt......Det er ikke før etter sluttsignalet har "gått". Geir (sjefen for Bislett 24h) la ut bilde av startnummer på facebook, fint ? Jeg syntes det var strålende. Gleder meg til å løpe noen runde med det ;) Det kom også to andre positive meldinger, norskfolke hjelp er der når vi løper, å det blir muligheter til å følge "oss" live. Det blir sikkert mulig å sende "sms" til løperne også. Noe spiker da roper utover spikeranlegget. Det er vel Heming Leira som vanlig :) De gjorde det i fjor, stilig. Håper du deltar på en eller annen måte på årets lengste julebord. Nå på fredagen skal vel jeg på årets korteste ;-)

-Løpe langt med et smil om munnen-

1 kommentar:

  1. Kult! Kanskje jeg må inn på nettet og "følge med" :D

    SvarSlett