torsdag 13. desember 2012

Tilbake til normalen....snart!

Nå har det gått mange dager siden min debut på 24 timer, 12 dager faktisk. Men det er først nå jeg føler at føttene er "bruk bare" igjen. Dette tok vist sin tid, sleit skikkelig. De første dagene på jobben etter debuten ble gjennomført i sokklessen ;-) Normalt bruker jeg vernesko. Men det var før! Har planer om å komme tilbake i de. Det har bare ikke passet slik enda. Jeg hadde på forhånd bestemt meg for at det skulle bli en rolig måned i desember med tanke på løping etter ultra`n. Har klart det bra til nå, usikker på hvordan det blir resten av tiden som er igjen av året. Har muligens planer om et løp på nyttårsaften, Lost Highway på Hønefoss. Dette er et sprint løp på ca 6km. Håper jeg starter der isammen med flere hunde andre sprekinger eller ti-talls er vel mere riktig. Det finnes vel ingen bedre avslutning på året eller ? Muligheter for å teste piggskoa også ser det ut til, å ingen ting er som å løpe fort med piggsko. Jeg bare digger det, fort på glatta, herlig ;-) Faren er at det kan bli for kaldt i lufta. Vet de har hatt bra "treff" på den tidligere år. Hvem har vel ikke frosset fingrene av seg på nyttårsaften :PNå håper jeg bare jeg ikke blir syk for det kryr av syke folk rund meg. Jeg er har vel ikke et immunforsvar som er helt på topp heller sikkert, så jeg får prøve å passe meg. Håper på å trene ganske "normalt" om ikke lenge......inntil da har jeg kjør på med litt styrketrening hjemme på stuegulvet. Mobil apper som plager meg.....kan vi like ;-) Ønsker dere alle en riktig god før jul ! Nå ble jeg kvalm..........


Piggdekk er ut - Piggsko er inn !Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar