søndag 27. januar 2013

Snakk om utur !

Nok en gang skulle jeg være "uheldig" før et ultraløp på Bislett. Nå har jeg virkelig satt immunforsvaret i sving, det jobber 24/7 for å kvitte seg med alle basseluskene. Det har nå jobbet i 14 dager :( Feberen har de siste 6 dagene ligget på over 38, så kjenner at jeg er sliten, skikkelig tom for energi og krefter. Det ble en tur til legen på onsdag. Det var ikke veldig gøy, fikk påvist influensa m/tilbehør, tilbehøret er nok det som plager meg nå, akutt bronkitt :(. Dette gir nærmest konstant feber, hoste, dårlig søvn, å en pust du ikke trodde var mulig. Jeg var så sliten etter å ha båret en kurv med ved opp kjellertrappa at besvimelsen var nær. Da fikk jeg nesten sjokk !!! Er det mulig!! Unge spreke mannen........


Her blir det noe redusert luftinntak :(
Tiden på sofaen, i senga eller subbende rundt har blitt lang. Jeg leser til stadighet på facebook, endomondo og google+ om hvor godt folk får trent, å her ligger jeg. Men jeg er utrolig glad for at dere får trent, good good. Men dette jeg holder på med blir det ikke rare formen av. Nå er det 19 dager til Bislett 50km Indoor Challenge, ikke lenge til start da. Jeg har nå innsett at å løpe med noen kanon form der kan jeg bare glemme. Men med en god dag på 50km hadde jeg håpet å komme meg under 4 timer. Nå er grensen flyttet så langt tilbake som å fullføre med stil :P Håper i alle fall at jeg ikke får like mange vannblemmer som sist jeg var der.

Jeg har en hel masse å dele med dere....men skriveformen er like dårlig som løpeformen. Har en enorm hodepine, ergo lite data. Men jeg kommer selvfølgelig tilbake til de tingene jeg gleder meg til å dele med dere. Ønsker dere alle en fin tid fremover....går fort imot vår nå folkens ;)

Kommer sterkere tilbake..........Lover !!!


3 kommentarer:

 1. Huffda!! Ikke bra! MEN, det er når man opplever hvor utslitt man kan bli av å bære en sekk med ved opp fra kjelleren at man forstår hvor heldig man er som slipper å ha det slik hver dag! Helsa kødder man ikke med så du får bare være tålmodig; god bedring!! ;-)

  SvarSlett
 2. Takk Silja ! Ja, det er jeg virkelig glad for. Det er som jeg skriver på dagens fb status :"
  våkner opp like "kjørt"! Men en dag blir jeg heldigvis frisk, glad jeg har den muligheten :) Ønsker dere alle en strålende søndag". Den dagen jeg ikke har den muligheten blir fort ting litt annerledes :§ Men jeg er nok snart tilbake på banen.....

  SvarSlett
 3. Ajajaj, dette var ikke noe gøy å lese... Håper du kommer deg "up and go" til 50km´en om 19dager da :)
  Og, bare for å prøve og "trøste" deg litt, så er jeg også nede en periode nå (...) fra treningen. Tett overalt, så det blir ikke mye trening på meg heller for tiden. Hvis det skulle være noen trøst ;)

  Riktig god bedring!!

  SvarSlett