fredag 15. februar 2013

Dette var ikke fortjent :(

Som om det ikke var nok at jeg sliter med smilet fikk jeg meg en skikkelig "trøkk" i trynet eller nærmere bestemt den berømte venstre ankelen. Det kom et urinsyre angrep, 2 dager før Bislett 50km. Nå har det godt veldig lang tid siden forrige attack, nesten et år. Jeg har liksom "tøyd" litt på kostholdet,  blir utrolig lei av å ikke kunne spise alt. De siste ukene har jeg spist litt sjokolade (hvit), et stykke brownies kake, en brødskive med kaviar og boller meg krem, tatt en ½ øl + litt vanlig cola. Dette tror jeg nå er årsaken til smellen, pøkk!! Jeg har også startet med tran (omega3) den siste tiden. Men dette skal ifølge revmatikerforbundet og leverandøren ikke være noen fare å bruke selv om du har urinsyregikt.


Slipper gnagsår...Men funker dårlig :)Jeg som skal/skulle løpe på lørdagen også......50km på Bislett henger i en tynn tråd. Men plutselig er jeg jo på beina....så vi får se. Om jeg kan gå normalt på fredag kveld er sjansen stor for at jeg reiser innover å tar en rolig tur. Men sjansen er liten :( Denne gangen kom jeg raske i gang med behandling, is og betennelsesdempende medisiner. Gå turen hjem ifra jobb var ikke det beste, brukte 20 min på 1 km. Å det var vondt. Håper dette er første og siste "smellen" for i år......Etter et attack blir mann ekstra trøtt i 2-3 uker, skal bli godt siden vi har kjøpt oss ny seng :P


Ønsker uansett alle som skal løpe Bislett Indoor Challenge 50k lykke til......heldige vi er ;-)


4 kommentarer:

 1. Neiogneiognei! Dette var deg virkelig ikke fortjent... Jeg håper inderlig(!) at det bedrer seg, så du ihvertfall kan ta en bitteliten tur på lørdag (hvis det ikke er bedre, så må du for all del ikke ødelegge deg enda mer). Men som sagt, virkelig ufortjent flaks... Kjempedumt.
  God bedring, og hvil deg maks :)

  SvarSlett
 2. Takk for din med følelse Guro. Jeg håper du får rett, ingen planer om ødelegge meg enda mere. Jeg hviler meg maks nå om dagen :)Nyter lørdagen med Idol på tv og godt koppen ;-)

  SvarSlett
 3. Krysser fingre for deg Ståle. Vet du har gledet deg til Bislett.
  Håper vi sees i morgen.
  Dag

  SvarSlett
 4. Dette ser dårlig ut Dag :( Men jeg får ruste meg opp til Romerike 6 timers i mai...Må bare finne meg et nytt mål. Ja, hadde gledet meg til Bislett i morgen...hadde et lite håp. Men nå har nok toget gått.....følger dere på nett i morgen. Lykke til & gi gass :)

  SvarSlett