tirsdag 5. februar 2013

På beina !

Da ser det ut til at den forferdelige dritten har forlatt min kropp, å sendt meg tilbake til normalen. Det er jeg glad for. Nå har jeg igjen kommet i gang med treningen. Treningen imot Bislett 50km ble ikke særlig bra. Men det bekymrer meg lite egentlig. Nå bare nyter jeg gleden av å trene. Jeg har også startet et barbeint prosjekt, spennende (for meg). Jeg holder bare på litt i det "små". Planen er å løpe en 5km i skogen uten sko på beina i løpet av 2013. Har også satset mere på styrketrening i år, måtte det bare holde. Jeg hadde planer om det i fjor også. Men du vet.....gammel vane er vrien å vende. Prøver igjen ;) Har i alle fall kommet godt i gang. Merker at kroppen har godt av litt styrke. Om jeg blir litt tyngre så får det bare gå, lander bare litt hardere imot underlaget. Jeg merker i allerede at fastheten i kroppen har blitt bedre, et godt tegn. Men trener fortsatt veldig rolig med styketrening og barbeint løping, en l a n g progresjon på de to aktivitetene for min del, tror det er smart. De er jo "nye" for meg. Har allerede fått tilbake meldinger om at jeg er for gammel til å venne kroppen til noe slikt som å løpe uten sko, vi får se. Det er jo mulig "de" har rett. Men den som inte våger intet vet. Å løpe barbeint er helt nytt for meg. Men den følelsen og gleden med å løpe uten sko kan fort gå i hode, å løpe for mye for fort. Har heller planer om å fullføre prosjektet en å ende opp med senebetennelse ++ Starten på planen er å starte med å løpe på tredemølle frem til det blir bart ute (på gresset er neste trinn). Dette er en av grunnene til at jeg har startet på et treningssenter.


Aktiv + heter senteret jeg nå trener på. Det er et lite studio i Jevnaker sentrum. Her har de det jeg trenger for å trene. Men har et ønske om at de får noen "fri" vekter å at de oppgraderer løpemøllene noe. Møllene har liten justering på farten å "kjedelig" info i displayen. Farten har en "fin" justering på 1 og 1 km/t, dvs. feks. du løper på 5.00min/km å ønsker å løpe "litt" raskere, så er neste fartsnivå 4:37 min/km, blir kanskje sprek av det :§  De bråker veldig også + at de flytter seg fremover under løpeturen. Løpeturen blir altså bokstavelig talt en liten tur inne på studio på en tredemølle :) Jeg får ofte noen til å skyve meg tilbake til start da jeg er så langt på vei at jeg hindrer passasjen i gangen, tenk om det skulle bli en nød situasjon. Jeg ville jo ha fått en skikkelig skyldfølelse om liv skulle gå tapt pga. av min mølle-løping. Det får holde at jeg nesten tar livet av meg selv der inne, tungt å løpe på mølle igjen. Jeg hadde nesten glemt hvor "tungt" det var. Men gleden av studiotrening er topp. De har en motbakke-mølle jeg bare digger, 50% stigning er bratt nok i 8km/t. Fint for legga, å ikke minst ræva ;PMå logges......beregnet levetid = uvisst :PDen siste tiden imot Bislett 50km Ultra Challenge blir bare som nå, trener normalt uten noe mere mikk-makk. Jeg gleder meg veldig til å hilse på, se og løpe med alle de kule menneskene som finnes i det beste trening/konkurranse miljøet som finnes, ultramiljøet ;P-Løpe langt med et smil om munnen.....på Bislett-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar