søndag 10. februar 2013

Sliter med smilet....

Nå er jeg inne i en til "trå" periode, sliter. Jeg har blitt frisk av virus dritt. Men sliter litt med "smilet". Føler meg helt tom for energi, mot, iver, krefter....å bla bla bla. Dette er lite gøy å dele med dere. Men føler at det er greit å få slikt ned på "papiret" også, liver er ingen dans på roser, kan være veldig slitsom til tider. Gleder meg utrolig mye til det blir snøfritt i skogen, savner skikkelig å løpe der. Det går fort til det nå, sola har startet tiningen :) Har sondert å leita etter de små gleder i treningen, styrke treningen går greit (kunne vært mere iver og sprut), løpingen er deprimerende (sliter skikkelig), løping barbeint på tredemølle er gøy. Dette er nå den formen for trening som gir meg glede. Når skoa kastes, sokkene vrenges av kommer det litt gledelige følelser i kroppen, føler et snev av gledes brus i blodet. Det er flere spørsmål en svar som surrer rundt i hode på meg ..... En "trå" periode, sliter......PØKK!!


8 kommentarer:

 1. Synes du står på som bare det(sett over tid). Så er det ofte sånn at etter en periode med sykdom, er det tid for å samle krefter. Så tar det litt tid før man er tilbake i tralten.

  Kanskje finne på noe nytt i tillegg til barfotløpingen? Ligge på ryggen på sofaen og sykle i lufta eller ta dype ettbeins knebøy? Det gir god stabilitet og et skikkelig fraspark...

  SvarSlett
 2. Det går opp og ned. I perioder er det tungt og trått. Det som er bra med de periodene er at man setter enda større pris på de gode periodene når de kommer. Og det gjør de jo. Bare å bite tenene sammen og gjøre det som må gjøres for å komme videre. Stå på Ståle!! (c:

  SvarSlett
 3. Takk takk! Jeg vet det snart går over, klarer snart ikke vente :-) Takk for tips Knut. Tror ikke jeg har "slitt" så mye som nå noen gang. Har liksom aldri følt det slik før.....Men det går snart over ;-)

  SvarSlett
 4. Som du selv skriver Ståle, det går over! Og da blir det bra!! ;)

  SvarSlett
 5. "Sliter med smilet" var en særdeles bra beskrivelse!! Jeg har ikke annet råd enn at du får prøve gaffa tape inntil gliset er sterkt nok til å henge oppe på ørene for egen hjelp ;-) Lykke til!

  SvarSlett
 6. Hehe....tusen takk ! Håper jeg ikke trenger å gjennomføre "trikset" ditt Silja. Men om det går lang tid før smilet er tilbake kjøper jeg gaffa :) Det virker som at dette skal gå fort over med all den gode støtten ifra dere :) Takk !!

  SvarSlett
 7. Det virker på meg som at det er flere (av oss) som sliter med "tungsinnet løping"(?) nå for tiden. Så jeg vil da tippe at dét også er noe som vil gå over etterhvert, for oss alle. Vi må bare smøre oss med tålmodighet, og kanskje vente på at de lysere tidene skal hjelpe på lysten :)

  SvarSlett
 8. Du er nok inne på noe der Guro. Gleder meg ;-)

  SvarSlett