onsdag 27. mars 2013

Håper på "MyAdidasWeek"!

Nå er våren i anmarsj, jeg vet det ! Kjenner det på gikta kan jo jeg  si, kan du ?  Men det er ikke gikta jeg kjenner det på. Nei, jeg kjenner det på iveren, gleden, lengselen etter bar asfalt, tørre grusveier og nydelige skogs stier. For du har vel ikke glemt hvordan det var ? Bare "suse" av sted, fritt rundt uten noen begrensninger, følelsen av ustoppelig frihet. Det kan ikke bli bedre for kropp og sinn :) Jo det kan det vet du ! Det som nå gjør det enda bedre er adidas, de annonserte på sin side på facebook at de søkte representanter som ønsket hjelp til å nå siden mål med løpingen å få hjelp til dette av "proffene". Samtidig skulle deltagerne dele sine erfaringer, å inspirere andre til å løpe. Dette er jo noe som passer perfekt for meg, det er jo nettopp noe av mine mål. Få flere til å forstå hvor mye løping,trening og mosjon kan gjøre for deg som person. Jeg sendte inn en kortfattet søknad i "hu-å-hast", ikke så himla nøye tenkte jeg. Det jeg ikke viste var at det ble lagt ut bilde av alle som melde seg på, ble litt "skremt" da jeg fikk se meg selv, avstemning å greier. Dette er jo så nære idol løping kan komme :P Men det skal nok gå bra, er da ikke så skvetten.

Jeg har hele min løpskarriere løpt med adidas sko, endel tøy også. Så jeg passer ekstra godt som en representant. Da jeg vet at "produktene" vil passe meg godt, trives best med adidas på beina :P Har nettopp kjøpt ny XT4, klar for Nordmarka....haha...nei da, men gøy hadde det vært. Lykke til Ståle !!
Håper du også melder deg på, så har "vi" større sjanse for at en av oss blir trekt ut som en heldig representant. Det hadde vært en knall start på våren vel ? Om ikke håper jo du i allefall går inn i "galleriet" å gir meg en "like". Jeg har mine mål klare. Har du ?

-Løpe langt med et smil om munnen-

1 kommentar:

  1. Ble vel rett så fin uke det! ;-) så deg avbildet i Adidas sko under Påskemaraton så du har gjort jobben bra :-)

    Grattis med bra løp!! Skulle vært å heiet men måtte prøve å fikse takrenner (det gikk sådær)

    SvarSlett