lørdag 9. mars 2013

Ta en test for hode sin del :)

Som dere vet har jeg hatt en skikkelig dårlig start på 2013. Men tross alle hindringer har jeg jo fått trent en del, mindre en i fjor. Men det skulle ikke gjøre så mye. Det som var "ille" var å måtte dråppe Bislett 50 km. Jeg har nå kommet over både det å sykdoms-attacket, så nå blir det bra. For at selvfølelsen og litt av iveren skulle komme tilbake ønsket jeg å få en bekreftelse ifra meg selv om meg selv. Min plan var å løpe en 10km fort, fortere en tidligere. Dette siden det er utrolig lenge siden jeg har "testet" meg på distansen. En bra test her skulle gjøre godt på "smilet" ;-)


Jeg valgte å ta testen på mølle. Dette siden det fortsatt er veldig mange glatte/isete partier ute, å at jeg tross alt også har hatt bronkitt for ikke veldig lenge siden. Da jeg ankom treningssenteret rett ifra jobb var jeg litt stressa, hadde tidspress i forhold til å hente "Natti" i barnehagen. Det ble en banan på styrten + noen glass vann. Nå var jeg klar! Jeg startet økta....rolig, planen var å holde fin fart med god margin til ny rekord uten å drite på draget de siste kilometerne. Det ville ha gitt meg motsatt virkning av økta en hva jeg ønsket. Da 7 km var unnagjort var det meste under kontroll, kunne gjerne øke farten.......Utsnitt ifra Garmin Connect.
Slutt tiden ble 43.08 (4:19 min/km), fornøyd med det etter omstendighetene. Jeg kunne som sagt ha løpt fortere å det føles godt. Men ikke like god følelse som å slå sin egen rekord.....anbefales på det raskeste:P Smilet er på vei tilbake :)


-Løpe langt med et smil om munnen-

4 kommentarer:

 1. Så fint å kunne motivere seg selv :)

  SvarSlett
 2. Ja, det er et bra triks for å komme tilbake til normalen :)

  SvarSlett
 3. Dette så da veldig lovende ut... 43 minutter på mila helt uten plager (?) Lykke til videre mot neste ultraløp :-)

  SvarSlett
 4. Tusen takk Gammel`n ! Ja, det ser lovende ut. Håper å holde sykdommen i sjakk nå. Det eneste problemet var at jeg ble veldig annpusten. Men det er vel en "plage" det er mulig å gjøre noe med :)

  SvarSlett