lørdag 29. juni 2013

Nordmarka Halvmaraton 2013 : En dag for tidlig.........

Jeg hadde helt siden mandag kveld slitt med urinsyre angrep i venstre hel. Det slo seg ut en stor kul på yttersiden, å veldig vond. Urinsyre vond for å si det slik. Noen eksperter sammenligner det med fødselsmerter, så da har jeg gjennomgått en fødsel ifra mandag til fredag :P For de av dere som har gjennomgått en fødsel vet jo da hva jeg snakker om, å her snakker vi da om en "hjemme-alene" fødsel. Men nå over til det jeg egentlig skulle notere ned. Jeg har hele perioden hatt en liten håp om å bli frisk nok til å kunne få starte på et av mine lokale favoritt løp, Nordmarka Halvmaraton. Men ikke denne gangen gikk det min vei heller. Har fortsatt en liten øm kul, har blitt mye mindre både i smerte og størrelse. Men når jeg tok på meg sko, merket jeg at å løpe 21 km var utenkelig. PØKK! Dette blir det tredje løpet i sesongen 2013 som må sløyfes pga. av dritten. Men det kommer stadig nye muligheter, å det er jeg utrolig glad for. Den dagen det ikke kommer nye muligheter er det SLUTT ! Har hørt rykter om at det er meld sol og friske hæler i morgen.............

Å dagen starter med....

-Løpe langt med et smil om munnen-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar