torsdag 27. juni 2013

Siste sjanse......

Nok en gang skulle jeg gå på en "smell" med urinsyregikta. Om dere blir leie av å høre om det så kan dere tenke dere hvordan jeg har det. Nå er det slutt !!! Jeg som hadde gledet meg til å løpe Nordmarka Halvmaraton på Lørdagen. Men det henger nok i en tynn tråd nå, er alt bra fredagkveld så blir det til at jeg tusler en runde der oppe på Damtjern. Tiden får vise, er foten/hælen ikke 100% blir det bare å slappe av. En ting jeg liker dårlig med dette her, ligge på sofaen.

Jeg har nå gitt meg selv en siste sjanse før det eventuelt blir å krype til korset å starte opp med faste medisiner, allopur. Men alle medisiner jeg jo sine bivirkninger. Å etter å ha les de så får mann jo ikke særlig lyst til å putte i seg dritten. Her ser du noen jeg har plukket ut av lista :


  • hudreaksjoner og overfølsomhetsreaksjoner, som kan opptre når som helst under behandlingen.
  • Feber og frysninger, hodepine, muskelsmerter.
  • Hudforandring, for eksempel sår i munnen, hals, nese, kjønnsorganer og øyekatarr (røde og hovne øyne), omfattende blemmedannelse eller avflassing av hud.
  • Alvorlige hypersensitivitetsreaksjoner som omfatter feber, hudutslett, leddsmerter, uregelmessigheter i blod og leverfunksjonstester (dette kan være tegn på multiorgan hypersensitivitetsreaksjon).
  • Forandringer i leverfunksjonstester.
  • Forandringer i blodbildet, feber, leddsmerte, overfølsomhetsreaksjon, alvorlige hudreaksjoner (Stevens-Johnsens syndrom, Lyells syndrom, toksisk epidermal nekrolyse, erythema multiform, furunkulose), forstørret lever, leverbetennelse (hepatitt).Nå skal det vel sies at flere av disse bivirkningen ikke er veldig vanlig å få. Men det er vel ikke veldig vanlig for en som meg å ha urinsyregikt heller, så sjansen er jo der :§ Det mitt forsøk nå går ut på er :


Basica Vital er kosttilskudd imot for mye syre i kroppen, vist nok det første. Dette skal hjelpe kroppen med å ha den rette balansen imellom syre og base. Det skrives at dette er et glimrende kosttilskudd for folk med bl. urinsyregikt, så jeg velger å stole på det. Mann blir jo nesten litt desperat....Det lille glasset ved siden av er kirsebærekstrakt, å skal selvfølgelig være veldig bra for de med urinsyregikt,"Fungerer utmerket til urinsyregikt (podagra) er KJEMPE fornøyd", er ord som er blir skrevet om produktet av kunder som har prøvd.I tillegg til disse to bruker jeg også c-vitaminer, magnesium tilskudd + masse vann. Kostholdet er jeg ganske flink med. Men kan selvfølgelig bli bedre, hvem kan ikke det ? Nå krysse jeg igjen armer og bein.....God sommer alle sammen !!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar