fredag 26. juli 2013

Klar for hytteplan testen !

Nå virker det endelig som om det har løsnet litt for "kropp og sjel" :). Å det føles så bra. Jeg ser nå veldig lyst på "løpe" tiden fremover. Gleder meg skikkelig til å løpe løp ! Det første løpet som nå står for tur er Hytteplantesten. Dette er et "kort" løp på 5 kilometer, flat løype på skogstier, lett løpt. Jeg vil tro at mange setter sine persjer på distanse i terreng nettopp her. Løpet går i en velkjent trase på Eggemoen ved Hønefoss. Løpet arrangeres av Hytteplan. Har nå prøvd å få opp litt tempo i kroppen igjen. Dette er noe jeg sliter med, blir for litt treig i kroppen av å subbe rundt i skauen. Har et håp om å sette ny persj på løpet i år. Det er forøvrig noe jeg prøver hele tiden uannsett hvilket løp det måtte være. Hvem gjør vel ikke det :P

Min persj på dette løpet er 21 min 04 sekunder, å det ser jeg på som ikke veldig fort (for en som meg :P). Håper på å komme ned på 20 tallet denne gangen. Har 20:58 på runden (egen test). Men det skal stå hardt om jeg klarer det i år. Men jeg har følt det slik før løp som har godt bra før, så håpet er selvfølgelig der. Det vanskelige ved disse distansene/løpene er at det er over på null komma niks, rekker jo knapt å bli varm. Her må mann  nesten ha bånngass ifra det starten går, å det er jo ikke jeg vant med. Liker å surre meg igang litt over tid.....sliter veldig med fart under 4:40 min/km. Trener for lite fart rett og slett .....nei her må noe gjøres !
Vi hørs ;-)


Håper vi sees på Eggemoen den 10. August ;-)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar