søndag 7. juli 2013

Ny "sponsor" !

Har den siste tiden tittet og hørt litt rundt etter en "sponsor" eller sponsor høres kanskje litt vel proft ut. Men det er vel det det er.....noen som er med å sponser meg litt på noen løp. Noe som gjør at du føler at du er en del av noe. Jeg hørte litt rundt om kring. Mitt krav var ikke stor mere en at sponsoren var positiv til det jeg holder på med, løping. Å at de/den betaler/bidrar litt økonomisk uten å virke negativ. Alt annet er jo bare en bonus, tar imot det jeg kan få selvfølgelig. Jeg gir tilbake alt hva jeg er kar om, 100%.

Jeg ser på meg selv som en viljesterk og "litt" robust" person (selv om gikta tar med innimellom ), å urnorsk er jeg jo helt klart. Går jo fortsatt rundt med treklubbe i høyra (ikke spyd), så da falt valget på Hytteplan Sport, Hytteplan as sin "sportsavdeling". Det er flere jeg kjenner som er med der, snart ingen som ikke er med vel :). Jeg hadde en liten samtale med John Anders (sjefen) på facebook. Han er virkelig en person som gir 100% for at folk skal trives, å mosjonere, særlig løping. Å dette er jo bare noe som bekrefter hva jeg trodde, å har hørt om han. John Anders har virkelig vært flink til å få fart på mosjonistene i region. Det er slike folk lokalidretten trenger :) Her er en kort liste over løp jeg vet Hytteplan er stor del i på Ringerike. Noen av disse løpene bør du ha hørt snakk om :P

-Hytteplanmila - Hytteplantesten- Ringerike Ultrafestival - Nordmarka Halvmaraton- Ringeriksmaraton - Hank Williams Minneløp - Eggemomila - Lost Highway- Virket noen av disse løpene kjent ?


Til slutt vil jeg bare takke for å ha fått blitt med på "laget". Jeg gleder meg til å løpe med å for en positiv gjeng som dere :-)


Takk!Han her ser ut til å løpe langt med et smil om munnen.....perfekt ;-)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar