tirsdag 10. september 2013

Uke 6 imot Oslomaraton, dag 36 - 42 !

Nå begynner det virkelig å nærme seg den magiske datoen, 21.10.13 :-) Jeg har følt at kontrollen på treningen har vært tilstrekkelig, å det har føltes godt. Men det var helt til mandag. Da reiste jeg på jobb, å reiste hjem etter noen timer......jeg var SYK !! Dette liker jeg dårlig, kunne jo ha ventet 20 dager liksom. Men nei da, nå skulle det dukke opp noe basselusker. Det ble nå noen dager i senga, 2 ½ faktisk. Jeg følte meg forsatt ikke helt pigg. Men håpet på at det å gjøre noe skulle drepe driten. Tok det pent med treningen, helt frem til fredagen. Men da våknet jeg. Det ble tross alt 4 løpeøkter denne uken allikevel, fornøyd med det :-) Ukas høydepunkt ble helt klart geocacheturen med Ivar på lørdagen, turen opp til Onsberget, turen med Nan til Gjørud via Honerudsætra og Søndagens langtur over Stigsrudåsen. Det var alle treningsøktene det :P

Ukestotalen ble på beskjedne 44 km. Men med sykedagene som gav meg den dårlige starten så er det greit. Jeg droppet de harde intervallene denne uka + to konkurranse jeg hadde planer om å delta i, Ringkollklyver`n og Mosjø-løpet. Begge disse løpene er beinharde motbakkeløp, så jeg turde ikke sprenge meg oppover på noen av de da formen hadde vært såpass laber i starten på uka. Men under har jeg langt ved noen bilder som sier sitt om uke.....har kosa meg jeg :-P


Nan i full fart imot Honerudsetra

Her var vi oppe på Gjørudhaugen igjen da...

Skuer utover Jevnaker...


Påvei til Onsberget ved Randsfjorden..

Mina lurer på hvordan den steinen har havnet det....jeg også faktisk :-)

Sekken tar pause på hælmball...før turen går videre....


Honerudsetra....

Det er ikke ekte utedo om det ikke er bilde av kongen og dronningen :-)
Lambi på skauen er luksus..

Litt niste på veien.....

Som dere ser av bildene har uka gitt meg mange fine opplevelser. Det har ikke blitt den store farten. Men om jeg klarer 4:43 min pr km i 42 km om 10 dager under oslomaraton 2013 blir jeg hoppende glad, iallefall noen timer eller dager etter målgang. Håper du er med !

-Løpe langt med et smil om munnen-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar