mandag 16. september 2013

Uke 7 imot oslomaraton dag 43 til 49 :-)

Mandagen startet med noe ekstra hyggelig. Da ble Nan med på en r o l i g runde, sånn for å svette litt, fylle lungene med frisk høstluft og hvile hode litt. Økta ble løpt på variert underlag, selv om jeg nå har større fokus på å løpe på asfalt. Men jeg har begynt å trives så godt i skogen at jeg klarer nesten ikke holde meg unna, skoa svinger nesten inn i skogen av seg selv:P


Her hviler jeg lett.......med høy puls ;-)

Tirsdag tok jeg treningsfri. Hadde egentlig ikke lyst. Men planen er jo å trappe ned litt på treningsmengden frem imot starten i Oslo. Da skal bein og hode være full ladet av iver etter å løpe bra. Det jeg ikke har gjort nå får jeg vel ikke gjort stort med. Satser på en "pen" oppladning.....Onsdag var det duket for litt intervall trening. Dette ble nok den siste intervall økta. Økte startet med litt trå kropp, følte meg litt stiv og sein. Nesten så jeg kunne antyde noen vondter også. Men det gikk fort over, like fort som hastigheten på dragene. Det føltes godt å løpe såpass greit i mye høyere km tid en hva jeg har ønske om i Oslo. Så det var et + for hode ;-)

Torsdag var jeg igjen sliten, svinger veldig dette her. Får bare håpe det svinger slik at det er på topp når jeg står på startstreken. Men jeg måtte ut en liten tur da. Det ble en geocache tur etter at minste jenta var levert i barnehagen. Da skulle Mina og jeg finne  Viking kvinnens grav :-)  Turen ble en veldig kose-tur uten særlig med svette. Godt det :-) Geocaching er en super mulighet til å komme seg ut å se nye steder, samtidig er det spennende og det er alltid et mål med turen. Dette er noe jeg kan anbefale alle, også barnefamilier. Under ser dere bilde av en travel bug jeg fant i en annen cache her om dagen. Tøff kar dette ;-)
Natt til lørdag våknet jeg eller fikk ikke sove pga smerter i høyre fot. Den var nesten umulig å bevege....ble litt oppgitt. Sist jeg var skikkelig plaget var i slutten av Juni, så det er jo en stund. Har vært ofte plaget tidligere i år. Men dette behøver ikke være urinsyregikta. Jeg holder jo på med så mye rart at det kan jo ha fått seg en "smell". Uansett så er det veldig kjedelig. Har satt i gang vante tiltak som ispose, foten høyt (når det er mulig), tigerbalsam og litt egen masasje. Å satser på at det går like fort over som det kom. Jeg kommer til å bli skikkelig lei meg om oslomaraton går i vasken.....

Natt til søndag var smerten veldig vond, sleit skikkelig med å sove. Passer dårlig det også faktisk. Har nesten ikke sovet denne uka. Planen var å nyte og hvile i helgen. Men så feil kan en revmatiker ta :( Jeg hadde fortsatt håp om å starte. Oslomaraton har blitt en av mine stor høydepunkt i sesongen. Da jeg la meg søndagkveld helt utslitt var jeg veldig spent på hva morgen dagen skulle bringe. Å så spent jeg var, følte at dette gikk riktig så fort over denne gangen. Når jeg våknet til vekkeklokka 05:15 spratt jeg veldig forsiktig opp. Jeg kunne gå, yes !! Å jeg følte ingen smerter, foten var bra. Nå ble jeg virkelig glad. Oslomaraton er fortsatt mulig.......Måtte der ikke skje noe mere nå !


PS ! Tusen takk til alle som har sendt meg mange positive ord, hjelper en krakafant i nød det :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar