søndag 24. november 2013

Kan mann bli klar til å løpe i 24 timer ?

Nå nærmer det seg fort den store dagen for mange av Norges ultraløpere. Julebordet på Bisletts innendørs bane. En rundbane som strekker seg 545 meter med polytandekke under selve tribunen, akkurat som på friidrettsbaner, cool ! Her skal rundt 140 løpere løpe så mange runder de klarer i løpet av 24 timer, lengste totale distanse ifra kl 10:00 lørdagmorgen til 10:00 søndagmorgen er vinneren . Jeg debuterte på dette fantastiske arrangementet i fjor. Å var heldig å få plass i år også selv om selve påmeldingen åpnet da Hans og jeg var midt i svarteste skauen i Nordmarka under årets Marka 24. For meg er alle som er med vinnere. Her kjemper de aller fleste imot seg selv. Jeg skal løpe lengre en 150,2 km, som ble tilbakelagt i fjor. Les gjerne om opplevelsen da på innlegget her på ultratrening. Har en drøm om 180......18 mil er langt !
Det jeg nå funderer på er om mann virkelig kan bli "klar" til et slik løp eller er det best å være litt "uklar". Jeg har prøvd så godt jeg kan å bli klar. Men er fortsatt usikker på om det er mulig å egentlig bli klar. Dette er vel noe jeg ikke får svar på i det hele tatt. Hva skal mann egentlig gjøre ? Jeg har løpt, trent og tøyd etter alle kunstens regler. Å tiden jeg har hatt til rådighet i henhold til jobb, familie og det sosiale liv uten om løping. Men å få løpt nok får mann jo ikke, ekke mulig det, nei ! Det er vel egentlig bare å løpe, smile, å nyte "livet" live. Jeg kan i ikke bli mere klar en det jeg er nå uansett. Bare dager igjen til start........Bring It On som Bjørn Tore (BT) så fint sier :-)

-Løpe langt med et smil om munnen-
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar