lørdag 25. januar 2014

Min plan for 2014....så langt !

Alle som trener imot spesielle mål tenker nok litt tilbake over at  sesongen 2013 er slutt. Da kan jo gleden ved å planlegge nye mål, konkurranser og turer starte. Jeg vet at noen kaller slikt for kontorarbeid. Det er jo noe sant i det. Dette er sikkert veldig individuelt. Men jeg trener mye bedre om jeg har konkrete mål å trene i mot. Trener ikke spesifikt imot alle løp. Bare de som betyr mest for meg. Men kontorarbeid er gøy, fin trening ;-)

De faste løpene for meg har gjerne blitt Hytteplantesten, Hadelandmaraton, Ringeriksmaraton, Marka24, Nordmarka Halvmaraton, Oslomaraton, Hytteplanmila, Bislett 24 også Lost Highway på nyttårsaften selvfølgelig :-)

Alle disse løpene gikk helt greit i fjor. Men fikk dessverre ikke startet på Hadelandmaraton pga urinsyregikta. Et annet hoved løp er selvfølgelig julebordet på Bislett 24 ultra challenge. Der gikk det jo bokstavelig dritt i. Jeg sa til min løpekompis Hans Rakeie få dager etterpå, " tviler på at jeg klarer å holde meg unna et  rundbane 24 timers løp i et helt år". Jeg vet at jeg løper bedre bare kroppen spiller litt mere på lag. Så godt den kan i 24 timer :P

Det gikk ikke lange tiden før vi begynte å lete rundt etter passende løp. Å det er ikke så veldig enkelt. Mye som skal stemme. Vi endte da opp i Tyskland. Så 3-4 mai er vi å finne i Iserlohn. Forhåpentligvis løpende rundt en liten dam ved navnet Seilersee. Det skal bli gøy :-)Planleggingen er godt i gang. Jeg kommer selvfølgelig tilbake med mere informasjon om dette. Jeg gleder meg sånn. Krysser fingrene for at gikta å kroppen er med på samme lag frem imot start, å ikke minst under løpet.Under finner dere linker til mine planer så langt for 2014. Har du en plan ? Om ikke kan du jo melde deg på en av disse......

Oslomaraton

Bislett 24 Hour Ultra Challenge

The Lost HighwayHåper du henger med ultratrening på veien videre i 2014.....-Løpe langt med et smil om munnen-

-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar