fredag 14. mars 2014

Løping er kjedelig.....

Så lenge mann ikke kan løpe selv. Jeg merker ganske kjapt hvor kjedelig løping er for meg om jeg ikke kan løpe selv. Det skal ikke gå mange dagene før jeg blir urolig, tverr og sur om det ikke blir noen lufteturer. Dette er kanskje noe du har merket på deg selv eller andre også ? Året startet ikke helt etter planen. Men det virker nå som om at jeg igjen har litt kontroll på kroppen. Har en lang periode slitt litt med små "vondter" og en slags smerte i baksiden på høyre lår, plagene i låret kom under oslomaraton 2013. Det slipper liksom ikke taket. Uansett så får jeg trent greit :-) Å jeg tror det kommer til å slippe taket sakte men sikkert utover sesongen.


Mosmoen.


Jeg startet som sagt tidlig opp med treningen i vinter. Det ble nesten ingen hvile periode som planlagt etter Bislett 24 timer Ultra Challenge. Gikk rett på nytt opplegg imot første løp som går 2-3 Mai i Iserlohn, Tyskland. Mulig jeg starter på Viggaløpet helgen før. Dette er et kort raskt lokalt løp på ca 9 km. Dette blir eventuelt bare for å få ut litt "slagg". I januar klarte jeg å løpe ca 25 mil. Dette er jeg fornøyd med. Hadde jo tross alt 6 dager med urinsyregikt. Å det tar både tid og krefter. Februar ble det nok et angrep i foten. Men jeg klarte jo å få lurt inn 200 km da også. Så det jeg løp i februar måned er det STORE målet for mange ultraløpere. Men da snakker vi om 24 timer ikke 28 dager.Har litt igjen dit liksom da...... 24 times løp i mellom 150 km og 200 km er det nesten som å løpe i "Ingenmannsland". Hvem bryr seg om 163 km ? Joda, det er selvfølgelig bra. Bare det blir personlig rekord er vel de fleste fornøyd selv i mellom 150 og 200.Langs Randselva er litt sånn ingenmannsland....


Nå håper jeg bare beina og gikta holder helt frem i mot Iserlohn, å litt til :-) Jeg som alle andre merker vel nå at det varme gode vinter været gir ekstra energi og lyst til å yte litt mer. Det føles i alle fall helt fantastisk ut å bare suse rundt med løpeskoa. For min del er nå langdistanse favoritt skoen på fast underlag Adidas Glide med en Boost såle selvfølgelig. "Endless energy".


Her suser jeg nedover Vestre Ådalen.


Har også brukt noe av tiden i vinter til å test ut nye ting jeg har planer om å bruke under lange løp i 2014. Dette er noe jeg sikkert kommer tilbake til. Men testen av sko er 100 % ferdig. Håper også du gleder deg litt til Hans og jeg stikker til Tyskland for en 24 times spasertur ;-) Da skal vi løpe langt med et smil om munnen......
PS ! For flere bilder ifra mine løpeturer følger du bare ultratrening på instagram ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar