fredag 11. april 2014

Det går som oftest galt...

Nå har nedtellingen til årets første store utfordring virkelig startet. Det er nå 21 dager til starten går i Iserlohn. Om alt hadde gått etter planen skulle jeg snart ha vært oppe i noen topp uker på kilometer, planen var å ha rundt 115 km i uka på denne tiden. Men det er som tittelen sier, "Det går som oftest galt". Jeg har slitt med mye små sykdom hittil i år, alt ifra mage vondt, muskel plager i vestre legg og høyre bakside lår, plager i venstre bryst, hodepine og nå til slutt diare. Men nå er det vel forhåpentligvis slutt på elendigheten. Så jeg får vel si meg fornøyd med hva jeg har fått tilbakelagt av antall kilometer allikevel kanskje ;-) Det positive er at jeg ikke har merket noe til urinsyra den siste tiden, kanskje vidunder medisinen hjelper. Måtte det bare holde seg slik uke etter uke, måned etter måned, år etter år.

Jeg har hatt så mange utfordringer og nedturer i de årene jeg har holdt på med løping at det skal nok mer til for at jeg ikke stiller til start med godt mot. Det er bare å gjøre så godt mann kan å si seg fornøyd med det. Gleden, følelsen av å suse rundt er like stor uansett :-)


Her samler jeg hode, kropp og sinn ;-)


Men jeg må si at jeg har tenkt tanken om at det kan være noe mer alvorlig en disse "små" tingene som er galt. Tenk om jeg har kreft eller at det er noe galt med hjertet. Dette er jo veldig alvorlige ting mann ikke skal fnyse av. Mann skal jo ta slikt alvorlig samtidig som mann ikke skal være noen hypokonder. Men jeg tror ikke det er så ille. Nå krysser jeg armer og bein for at ulykka er over for en godt stund ;-)


-Løpe langt med et smil om munnen-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar