onsdag 2. april 2014

Kilometerne ruller inn...

Våren kom veldig tidlig i år. Å det liker vi ikke sant ? Det har heller ikke vært noen "fæl" vinter for en som liker å løpe. Men det beste er at kilometerne bare ruller inn i løpebanken. I fjor på denne tiden hadde jeg løpt 220 km. Så med 610 km på de to første månedene i 2014 er jeg godt i rute for et bra løpeår :-)

Jeg merker godt at vårfølelsen gjør positivt på kilometerne. Har enda ikke anstrengt meg noe særlig for å få flest mulig kilometer i beina. Planen er å ha en svak og naturlig økning imot 1.mai helga. Men med noen labre perioder selvfølgelig. Flere og flere av mine økter løpes nå ute i skogen. Men legger ikke asfalten helt bort siden runden rundt Seilersee i Tyskland går hovedsakelig på asfalt underlag. Det er to ting som svirrer litt rundt i mine tanker. Jeg blir så veldig fort sulten og daff. De siste turene har jeg ikke engang orket å løpe i bakkene. Håper og tror dette har en sammenheng med at jeg ikke var i form noen dager. Hodepine, mage vondt og litt feber er vel ikke det beste for kroppen. Så satser på.at dette er forbigående.Skare-løping er gøy :-)Den andre tingen som jeg tenker på kom jeg ikke på selv. Det var det Nan som gjorde. Hun spurte meg" hva gjør du vist du får et urinsyreangrep når du skal til Tyskland?", svare var enkelt " support for Hans Edgar vel". Vi reiser uansett. Men må ærlig innrømme at det ikke har vært i mine tanker før nå. Men det kan jo skje. Med min flaks :-) Inntil videre bare løper jeg rundt så mye jeg får tid til.....dåg i sneglefart  :-)


Snakkes......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar