torsdag 28. august 2014

Før: N3- Nordfjellmarsjen

Når en treningskamerat skryter av et løp. Å du kunne ha tenkt deg en løpetur i fjellet. Hva da? Jo da prøver mann alt for å kunne stå på startstreken. N3 eller nordfjellmarsjen som det fulle navnet er. Løpet består av tre deler som arrangeres i tre forskjellige grener,  løping, sykkel og ski.  Jeg har bare planer om først nevnte. Men som sagt er dette en marsj. Så da kan vel tempoet justere etter eget ønske.  Mitt ønske er å kose meg med jevnt tempo.

Jeg har lenge ønsket meg en tur i fjellet med adios xt4 på beina. Så dette passer jo ypperlig.  Nordfjell er jo helt fantastisk.  Om været er bra. Men det gjelder jo på alle fjell 🗻 .

Har lest en del om arrangementet. Å det virker som at dette er en skikkelig fjellfest med løpesko for store og små . Her finnes det noe for alle aldre. Det tyder også på at det blir folksomt. For noen sted å overnatte har jeg ikke funnet, kanskje lavo hadde vært no . Hadde jo vært stas å tatt med hele familien på overnatting i fjellheimen. Da uten lavo . Men det er jo fortsatt litt usikkert på om jeg i det heletatt kommer meg til fjells . Det er liksom ikke bare meg selv å ta hensyn til . Hadde det vært opp til bare meg så hadde det nok gått greit med en to timers i fjellet på høsten . Selv om formen er skikkelig på bånn. Dette er kanskje vitamininnsprøytningen som skal til. Hvem vet :-) Fjellet viser jo ofte sin peneste drakt på denne tiden . Å det er jo ikke dumt for kropp og sinn . Har ingen planer om å gjøre noe super løp uansett . Jeg venter i spenning ⚡ . Håper vi sees !

-Løpe langt med et smil om munnen -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar