tirsdag 12. august 2014

Hytteplantesten 2014

Lørdagen startet som vanlig. Følte meg trøtt og daff. Våknet med et skikkelig mårra-tryne. Men etter en titt i speilet kunne jeg konstatere at alle delene satt på rett plass. Jeg fikk i meg noe frokost .  Å satte fokus imot starten på løpet som startet kl 13.00.

Da jeg hadde fått utlevert startnummer og nok et par med hytteplansokker kunne oppvarmingen starte. Jeg viste at skikkelig oppvarming er alfa omega for en dau, sliten og stiv ultrakropp. Kjørte endel minuttsdrag i lett terreng.

Da starten gikk følte jeg en viss usikkerhet. Men kom raskt inn i rett takt og fart,  rett under 4 minutter på kilometeren. Hadde god kontroll helt frem til 3,5 kilometer. Da måtte jeg justere ned tempo noe. Men klarte fortsatt å holde greit fokus på å gjennomføre.

Selvom de siste 1500 gikk trått karet jeg meg i mål på tiden 20:32 . Dette er noe saktere en i 2013. Men bedre en forventet med tanke på form og treningen i forkant av løpet . Målgang på hytteplantesten er alltid en seier i seg selv . Her er det masse folk, vill jubel . Å ikke minst gode boller ifra baker narum . Boller og saft er intet minus etter en tøff konkurranse . Nå er det bare å fortsette med topp fokus imot Ringeriksmaraton som arrangeres på lørdag . Da er distansen litt mer tilpasset min kropp. Maraton  !


-Løpe langt med et smil om munnen-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar