fredag 1. august 2014

Sliter!

Nå har det gått en god stund siden jeg subbet meg igjennom Nordmarka halvmaraton. Tiden etter har jeg brukt til hvile og små løpeturer. Sommerferien har gått med til å hvile, nyte, sove og kun blitt avbrutt av korte treningsøkter. Jeg hadde et håp om at dette ville gi meg overskudd til å starte treningen opp igjen for fullt.  Men det virker som om at jeg har tatt feil.  Jeg er trøtt, daff og slapp. Fortsatt null sprut.  Nå er jeg litt sur, fortvilet og desperat. Hva skal jeg gjøre?

Min egen plan blir å satse på korte økter med høy intensitet,  slik som kort intervaller og korte turer turer med forskjellig fart. Om dette ikke fungerer blir det en tur til doktoren for å ta noen blodprøver. Å jeg som hadde slike gode planer for et kanon løp under årets jubileum av Ringeriksmaraton.  Krysser fingrene for at noe skjer de neste 16 dagene......

-Løpe langt med et smil om munnen -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar