onsdag 3. september 2014

Blod på bånn!

Etter en lang periode med ekstrem dårlig form. Bestemte jeg meg for å ta en tur til min fastlege. De siste 4-6 ukene har jeg følt meg så slapp og sliten at det skulle ikke vært lov. Har ikke orket å løpe særlig lengre en en time i strekk.  Unntaket var Ringeriksmaraton.  Men også da merket jeg at noe var galt. Etter 25 kilometer orket ikke kroppen å gi mere gass.  Dette er selvfølgelig helt unormalt.  Jeg har også merket det på jobben den siste perioden. Slapp og sliten av de minste ting. Å det er ganske frustrerende. Er det ikke det ene så er det det andre. Slik føles det i allefall.

Jeg har ventet i spenning på svaret etter prøvene. Håpet de skulle finne noe galt. Samtidig så blir mann også litt bekymret for at det skal være noe alvorlig galt.
Men nå virker det som om at det er kun ekstremt lavt jerninnhold i blodet som er årsaken. Jeg skal ta noen flere prøver for å avkrefte at det et noe mer alvorlig grunn for de lave verdiene.
Når de siste testene er utført kan jeg starte på en hestekur med jerntilskudd.  Å det gleder jeg meg til. Men at det tar 8-10 uker å bygge opp igjen normale jernlagre er litt kjipt å tenke på.  Men det er jo bare å smøre seg med tålmodighet. Jeg vil nok uansett merke raskt økning av energinivået da jeg kommer igang. I tillegg til det lave jernnivå fikk jeg også et urinsyreanfall i høyre kne. Men det virker som om at rask behandling og ro gjør angrepet kortvarig.  Noe positivt. Takk for det :-)

Men som dere sikkert skjønner er ikke dette særlig god oppladning imot oslomaraton.  Håpet om å bli mere startklar økte etter svaret av blodprøvene. Men formen blir nok ikke helt topp.  Det får gå som det går tenker jeg. Det viktigste er å delta :-) Litt usikker på det også faktisk...
Nå krysser jeg fingre og tær for en lysere fremtid.  Men litt piggere form og fart.


Været den siste tiden har passet dårlig til formen....

Håper du er i tipp topp form :-)


Snart løper jeg l a n g t igjen....forhåpentligvis med et smil om munnen ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar