lørdag 6. september 2014

Hestekur!

Da er endelig prøvetakingen over. Å jeg kan starte på en hestekur av jerntilskudd.  Startet en 50 dagers kur lørdagskveld.  Kuren består av to tabletter på 100mg i døgnet.  Har blitt fortalt at virkningen tar ca 2 uker. Å opptil 8-10 uker før jernlagret er på topp.  Men jeg håper at jeg kan begynne å fungere normalt raskere enn det.  Om en uke håper jeg å kunne gjøre daglige ting uten å bli utslitt, ingen hodepine og kortpustet. Søndag tok jeg en liten "test". 


Håper jeg er "frisk & rask" til høsten....Gikk en tur i skogen.  Jeg var ute i ca 40 minutter,  daff og sliten hele veien.  Da jeg kom hjem var det bare å komme seg raskt til sofaen.  Pøkk!  Helt kjørt.  Så holder meg ganske så rolig nå.  Hadde et håp om at jeg skulle ha orket litt mer en det. Men må nok smøre meg med litt tålmodighet. 

N3 deltagelsen jeg nevnte i tidligere innlegg. Å hadde veldig lyst til å delta i, utgår dessverre.  Det vil være galskap å trave oppover i fjellheimen slik som jeg er nå. Kjipt :-(.  Nå føler jeg også at oslomaraton henger i en syltynn tråd. Det skal virkelig skje mye forbedring av formen de neste 14 dagene om det blir realistisk å starte på en maraton.  Men lite vet jeg om det nå. Jeg tenker at det fortsatt er håp.  Turen til Oslo blir uansett bare for eventuelt å gjennomføre.  Ta det som en rolig langtur. En dag av gangen er vel det jeg "lever " etter .... Dessverre.Men plutselig er jeg tilbake :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar