søndag 14. september 2014

Hmmm?

Da har jeg kommet godt i gang med kuren.  Å det syntes, særlig på dopapiret.  Dette er noe jeg har erfaring med ifra før.  Vi blodgivere har som regel en eller annen gang tatt jerntilskudd.  Da blir det fort litt asfalt der bak. Blodgiving er forøvrig noe jeg kommer til å slutte med. Det passer nok ikke meg. Litt vemodig og trist etter 20 år som giver. Men egen helse må nesten gå først. Jeg har høyst sannsynlig problemer med å bygge opp igjen jernlagre ol etter tapping. Så jeg får satse på at det å kutte dette ut også hjelper meg videre imot en mindre utfordrende hverdag med tanke på kosthold, kropp og trening.

Men det er selvfølgelig ikke det jeg skal rable om nå.  Jeg tenkte jeg skulle rable  litt om hvordan det har gått de siste dagene.  Det har blitt mye tid på sofaen,  timesvis faktisk.  Sover,spiser å ser litt tv. Jeg har også tatt noen turer ut. Da med bil, somregel som passasjer. Men blir selfølgelig sliten. Må bare ut litt å lufte meg litt.  Det er en stor overgang for meg. Jeg pleier å farte rundt på jobb, hjem og skog.  Men det går ikke nå. Jeg er trøtt og sliten konstant,  hodepinen er også hyppig med.
Sist jeg var hos fastegen tok jeg med en lite hefte som sto i stativet på venterommet.  Det hadde tittelen "mann over 40?" Virket litt spennende. Å hvorfor ikke?  Litt greit å lese om noe viktig også ikke bare tull ball når mann først sitter der.  Hadde jeg sittet på en kafé eller restaurant hadde jeg nok sikkert valgt noe annet lesestoff.  Så da passer det bra å lese det hos legen .  Heftet var kjapt og enkelt å lese.  Men hadde virkelig mye bra informasjon.  kjente jeg ble litt urolig og bekymret da det handlet om kreft.  Kreft er jo bare noe drit.

Mange av mine symptomer stemte perfekt med hva som sto i heftet.  Det er ikke så veldig moro å tenke på.  Tenk om jeg har fått den driten. Hva da?

Jeg skal på sykehuset neste uke for å ta ytterligere tester. Krysser fingrene for at det går bra :-)  Tiden nå bruker jeg på å hvile. Spise bra med mat, nok drikke og jerntilskudd + de vanlige tilskuddene. Har også kommet meg ut på noen korte gå turer. Å det føles riktig og bra. Den største plagen nå er faktisk hodepine.-Vi høres-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar