tirsdag 16. september 2014

Løpingen får skylden

Jeg har som dere sikkert har fått med dere slitt veldig med varierende form/trening og aktiviteter i perioder .  Dette har skyldtes mange ting. Uansett hvor mye jeg har måtte slite eller hvor langt tilbake formen og hode har falt tilbake har jeg klart å kjempe meg til topps igjen.  Jeg har tilogmed blitt sterkere og bedre for hver gang.

Derfor stiller jeg meg litt undrende til noen utspill jeg stadig får høre.  Utspill som :

- Har du trent for mye igjen nå da.
- Du får slutte å løpe så slipper du disse plagene.
- Det er det jeg sier løping er ikke bra for kroppen.
- Har du løpt for langt igjen nå da.
-Hva var det jeg sa,  disse langløpene er ikke bra.
- Løpt på asfalt nå eller...
-Du får holde deg til korte distanser

Og slik kan jeg bare fortsette å ramse opp. Mitt spørsmål er. Har de rett?  Hadde jeg ikke hatt noen plager eller problemer om jeg hadde sluttet med  løpingen ?  Merker ikke folk med urinsyregikt at de har sykdommen så lenge de ikke løper?  Blir folk som ikke løper også syke?  Kan  folk som ikke løper få tomme jernlagre? Har de som ikke løper aldri hodepine over en lang periode?  Kan de som ikke løper også føle seg utslitt? Kommer de som ikke løper overens med alle?

Jeg er i allefall helt sikker i min sak.  Treningen jeg får igjennom løpingen hjelper meg.  Håper og tror jeg har rett. Det har nå gått en lang periode uten løping.  Har kun orket noen korte gåturer.  Men min plan er fortsatt som før.  Løpe langt med et smil om munnen.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar