fredag 10. oktober 2014

Snart blir det mufins !

Nå er jeg rimelig lei av å ikke være i form. De siste ukene har fortsatt ikke gitt de forbedringer jeg hadde forventet og håpet på. Men  det har gått oppover, sakte. Hodepinen sitter fortsatt bom fast. Jeg er litt mindre trøtt en tidligere det er det eneste.  Har den siste tiden kommet meg oftere ut i sol, regn, vind og frisk luft. Det holder liksom ikke. Men det hjelper.  Å bli satt så langt tilbake føles ikke bra. Heller ikke jobbmessig liker jeg dette. Å langt ifra løpsmessig.  Det føles som om hele meg råtner på rot...

Det er fortsatt usikkert hvordan ting blir fremover.  Har vel egentlig slått ifra meg tanken om å gjøre noen gode løp på denne siden av kalenderen. Har mistet flere 10 talls treningsøkter.  Får bare håpe at 2015 blir bedre. Nå er jeg i alle fall en erfaring rikere.  Urinsyregikt,  kosthold og utholdenhetstrening er en utfordring.  Men umulig er det overhodet ikke. Det gjelder bare å bruke hodet. Kropp og hode er uansett på vei tilbake til normalen. Kommer nok til å kontakte en kostholdsekspert tenker jeg. Må bare sjekke litt rundt akkurat det først. Tror det er noe som kan hjelpe meg til å bli bedre rustet i fremtiden. Bildet under kan gi dere en liten pekepinne på hvordan jeg ser på fremtiden. Et lys i mørket.


Møtte 3 rådyr her en kveld på jordet......

Jeg kommer forhåpentligvis til å starte på hytteplanmila (trykk på linken å meld deg på). Men  det blir selvfølgelig bare for å gjennomføre, hater det. Planen var å løpe under 40 minuttersgrensa, kom 12 sekunder forseint i fjor. Men til neste år. Da skal det bli andre boller. Hytteplanmila feirer i år 10 års jubileum. Har hørt rykter om at det blir jubilemus-mufins etter målgang ;-)

Håper vi sees !


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar