onsdag 3. desember 2014

Med fokus på Tyskland!

Da har jeg kommet godt i gang med treningen.  Har startet veldig pent.  Planen er å være i kanon form til april, nærmere bestemt 25-26 april. Lyst til å bli med ? Løpe en av distansene eller bare hjelpe oss ved matbordet  Da reiser Hans Edgard og jeg til Tyskland.  Iserlohner stadtwerke-lauf,  24 timer.  Et løp vi deltok i fjor for første gang.  Å det gikk så bra at vi bare må ned en gang til.  Hans vant også hele løpet. Plikter nesten da å møte.  Han tok jo også samtidig banerekord,  226,808 km. 

Vi er begge ganske så gira på å løpe 24 timers nå.  Hadde en dårlig opplevelse av årets Bislett 24.  Jeg startet ikke pga langt opphold før start. Hans startet men måtte kaste inn håndkle pga smerter i kneet etter vending på 12 timer.  Lå veldig bra ann så litt surt.

Jeg kommer nå til å øke ukestotalen på løpte kilometer gradvis utover vinteren.  De første ukene øker jeg veldig pent,  ca 2-4 km pr uke.  Startet på 30, er nå oppe i 40.  Øktene er variert med tanke på en positiv formutvikling å unngå de store skader.  Øktene består av intervaller både lange og korte fordelt på hver sin økt.  En økt kjøres progressivt, økning av farten de siste kilometerne.  Resten kjøres som rolig mengdetrening.  Dette har jeg trua på :-)

Men en forkjølelse har gitt meg uventede utfordringer.  Satser på at den forsvinner like fort som den kom ikke minst like lett. Håper du også har en plan :-)

-Løpe langt med et smil om munnen -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar