fredag 13. mars 2015

Det går opp og ned ....

De siste månedene har det blitt mange oppturer og nedturer. Når jeg føler at alt går riktig snur det plutselig til det motsatte. Den første tiden av opptreningen etter langtidsfraværet i forhold til plutselig tomme jernlagre ble brukt til korte turer og intervaller. Dette var helt klart trening som fikk meg raskt tilbake i form.  Men har ofte blitt avbrutt av små plager som feber, hodepine og forkjølelse.   Noe skal det liksom være. Nå håper jeg at det ikke blir flere avbrudd i treningen imot Iserlohn 24 timer statwerke lauf (link). Det skal løpes 25-26 april (bursdagsgave til meg selv).

 Har liksom ikke tid til å miste mer mengdetrening nå,  umulig å ta igjen. Selvom jeg har hatt mange dårlige perioder har jeg hatt gode også. Det har ikke blitt så mange av de lengste turene. Men det er noe jeg har gjort bevisst.  Ønsker ikke å bli satt ut av skade. Det er fort gjort etter fravær å at iveren etter å ta igjen det tapte . Men det tapte er tapt å umulig å gjøre noe med. Mengden hittil i år er noe lavere en i fjor. Men ikke så mye at det bekymrer meg. Vi snakker om ca 20 km . Det som bekymrer meg mest er alle de små periodene hvor jeg er dårlig. Tenk om det kommer en slik periode da jeg skal yte. Orker ikke tenke tanken en gang.

En fin februar morgen over jordbæråkeren.......


En veldig positiv ting er at urinsyregikta ikke har slått meg ut i lange perioder, kun noen få dager. Dette er noe jeg kjører nøye statistikk på. Alle dagene jeg hadde problemer i fjor var redusert til 1/3 ifra året før. Noe av årsaken ligger nok i at jeg begynner å kjenne MIN sykdom. Så straks jeg føler at angrepet er igang iverksettes tiltak for å redusere sykdomstiden.  Å det har funka. 


Nå krysser jeg fingre og tær for at det er bare å løpe på imot målet i Tyskland..... Hvor langt løper jeg på 24 timer?


-Løpe langt med et smil om munnen-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar