fredag 10. april 2015

Hans Edgard Rakeie til VM !

Den ene halvdelen av duoen har endelig blitt oppdaget ! Hans har i flere løp vist at han er ekstrem god på de lange løp. Han skulle etter min mening vært tatt ut på det norske landslaget tidligere. Men det har latt seg vente. Tidligere i år hadde utvalget møte angående hvem de skulle sende nedover til Torino i Italia. Plassen hvor VM 2015 i 24 timers skal avholdes. Å det var på sin plass at Hans også skulle bli en del av det norske troppen.  Så klarer han nå å holde seg frisk og rask frem til start kan dette bli bra.Men med to smårollinger i barnehage er det en utfordring.  De kommer stadig hjem med de "merkeligste " basselussker.  Noe jeg vet alt om.  Er det ikke forkjølelse så er det diaré de kan bypå eller noen av de andre millionene av bakterier .  Krysser fingrene for at han slipper unna.


Etter at han fikk beskjeden har han skiftet fokus. Han hadde tidligere fokus på å forsvare sin løyperekord og personligerekord under den 8. utgaven av Iserlohner Stathwerke lauf 2015. Den jobben har han nå overlatt til meg,  særlig .  Lite ante hverken han eller jeg om at han skulle måtte prioritere noe annet. Men det er selvfølgelig stor stas.

PS! Bilde er ikke tatt på wc

Mann MÅ være litt gal ;-)


Han har den siste tiden fått trent veldig godt.  Noen sier meg at han har klart 60 treningsøkter de siste 30 dager . Sånt blir det "muskler" og kondis av. Han har også anskaffet seg egen løpemølle og spinningsykkel.  Har i tillegg byttet til stadioentreninssenter.  Noe som gir han større fleksibilitet i forhold til trening. De har ikke bare bedre utstyr.  Men også lengre åpningstider.  Hans har opptil flere ganger vært den som har slått på lyset i studioet kl 0500 om morgenen.  Klar for nye økter. Nå gleder jeg meg virkelig til å se hvordan dette går eller nærmere bestemt hvor langt det kan løpes. Ser vi 230 tallet på Hans Edgard  i Italia ?Live link :VM 24 Timer Torino ItaliaDeler av det Norske landslaget ved avreiser på OSL Så lykke til videre kompis......

-løpe langt med et smil om munnen -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar