torsdag 10. november 2016

Hjelp Nordmarkas mest opplevelsesrike turopplevelse . NÅ!

Marka24 skriver følgende på sin hjemmeside :

"Viktig informasjon rundt fremtidige Marka 24 arrangement!
Først og fremst vil vi rette en STOR TAKK til alle deltagere og frivillige som har stilt opp på arrangementet og bidratt til en fantastisk stemning år etter år.
Marka24 er driftet på frivillig basis, og det krever til tider stor arbeidsinnsats for å få alt på plass for en trygg og god gjennomføring.
På tross av sterk innsats og hjelp fra alle frivillige er det allikevel en del kostnader forbundet med å skape en sikker ramme rundt arrangementet.
Kostnadene dekkes i stor grad av deltakeravgiften, og uten større sponsorinntekter er vi avhengige av et minimum antall deltagere for å få økonomien til å gå rundt.
For å kunne drive Marka24 videre er vi avhengige av en økning i antall deltakere og/ eller økte sponsorinntekter, og vi vurderer nå hvordan vi kan løse dette for kommende år.
24. november vil vi ta en avgjørelse om Marka24 vil bli gjennomført eller ikke i 2017 og vi vil informere alle så snart beslutningen er tatt.
Med vennlig hilsen

Marka24"Så ikke nøl!  Meld din interesse nå. Enten som deltakere på deres Facebookside eller aller helst som en sponsor.   I morgen kan det være for seint.

Marka24 er som dere sikkert vet et arrangement for alle.  Alle som liker seg ute i skogen..  Marka24 er nettopp for slike folk. Det at arrangementet arrangeres i Nordmarka gjør det ikke akkurat mindre interesant. Finnes det noe finere område så sentralt i Norge ? Tviler. De har også en egen startklasse for de som ønsker å ha med seg  hund. Arrangementet i fjor hadde hele fire forskjellige klasseinndelinger. Hardhaus,  hundeklasse,  familie og marka12. Om du er i tvil på hva marka24 er kan du lese om dette på deres hjemmeside marka24.no . Det geniale er at dere selv bestemmer hvor lang turen deres skal bli :-)


Nå er arrangøren på jakt etter sponsorer og medhjelpere. Så har du lyst eller mulighet bes du ta kontakt.  Tenk så bra reklame for din bedrift. God reklame for sunne verdier. Marka24 er et "grønt" arrangement. Det gis til og med poeng for innlevert søppel ;-)


Dette er en flott mulighet til å vise din/deres interesse for at vår fantastiske Nordmarka blir brukt. Å marka kan ikke bli brukt på en mer "riktig"  måte en dette.  Nemlig trave rundt ifra hytte til hytte eller kanskje dere bare ønske å gå til en bestemt hytte.  Valget er deres.  Spise,  drikke,  skravle og kose seg. Møte haugevis av folk i skogen til alle døgnets tider.  Gøy! Les gjerne om våres tidligere Marka24 opplevelser her på bloggen. Du finner alle innlegg under fanen "marka24" øverst på siden.


Håper vi sees på Marka24 2017


3 fornøyde gutter !
-Løpe langt med et smil om munnen-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar